hodinky NEST
mezera.gif, 1 kB mezera.gif, 1 kB
přihlášení Přihlášení

Přihlášení

Zákazník: nepřihlášen


heslo
Zapomenuté heslo
mezera.gif, 1 kB

Novinky

17/10/2017 Pozvánka na výstavu SEW Brno!

Srdečně zveme všechny příznivce Maurice Lacroix na jedinečnou expozici už tento víkend do moravské metropole!

Salon výjimečných hodinek v Brně přivítá první návštěvn&i


17/10/2017 Caterpillar Drive

Hodinky, co mají drive! Nový model CAT na první pohled upoutá množstvím detailů. Opakující se reliéf na číselníku a silikonovém řemínku, prodloužená datumka s

13/10/2017 Hodinky CAT - K1 Karbon

Caterpillar - Karbon - hodinky, které na ruce necítíte, přesto jsou spolehlivé a se zajímavým designem.

Karbonové pouzdro je výrazně pevnější a zároveň lehčí ne


20/09/2017 FORTIS Diver Black

Švýcarský krasavec Diver Black se letos představil jako nová modelová řada s charakteristickým pouzdrem Fortis B-42.

Na první pohled zaujme cool barevná kombinace. Černé PVD pouzdr


02/08/2017 FORTIS na Prague Harley Days! Soutěž o vstupenky!

SOUTĚŽ o volný vstup na Prague Harley Days! Už za pár dní super akce pro všechny motorkáře a nadšence pro švýcarské hodinky FORTIS!

Také letos se můžete těšit na skvě


24/05/2017 Shockmaster od CAT - pánské hodinky v army stylu

Taky jste si všimli, jak letí army styl? Outfit se dá dobře doplnit i pěknými hodinkami. Na trhu je třeba horká novinka Shockmaster od CAT.

Nový model je praktický a moderní zárove


10/05/2017 Maurice Lacroix partnerem Czech PGA Tour 2017

Již za pár dní odstartuje prvním turnajem na Austerlitz letošní Czech PGA Tour a Maurice Lacroix je u toho!

Švýcarské hodinky Maurice Lacroix jsou letošním partner


03/05/2017 Dámské hodinky Maurice Lacroix Fiaba Round 36 mm

Letos Maurice Lacroix opravdu hodně myslel na ženy. Obohatil hned několik kolekcí o nové modely. Rozšíření se dočkala i výhradně dámská řada FIABA Round, která se vyznačuje krá


20/04/2017 Les Classiques Moonphase Maurice Lacroix

Elegantní hodinky poutají na ruce pozornost vždy. Ovšem čtyřručka Les Classiques s měsíční fází přitahuje pohledy jako magnet. Modré provedení měsíční fáze barev


Ochrana osobních údajů:

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost NEST, spol. s r.o. užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost NEST, spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Společnost NEST, spol. s r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení, adresu a e-mailovou adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečena proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku společnosti, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.